Nazilli"de 247 promil alkol alarak araç kullanan şahıs özel otosuyla bisikletli sürücüye çarparak ölümüne sebep oldu ve ardından olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarını değerlendiren Nazilli polisi sıkı bir çalışma ile olay yerinden kaçan ve aracını saklamaya çalışan alkollü sürücüyü kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Kazada ağır yaralanan bisikletli sürücü kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesinde ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre saat 16.30 civarında Sümer Mahallesi Sümerpark alanının arka sokağında bisikleti ile ilerlemekte olan Kemal Arap"a(51) Çetin Açar(36) yönetimindeki 09 NE 120 plakalı özel otomobil çarptı. İddialara göre bisikleti ile birlikte Kemal Arap"ı aracının altında bir süre sürükledikten sonra olay yerinden kaçan alkollü sürücüyü vatandaşlar Polis İmdat 155"i arayarak ihbar etti. Verilen eşkal ve plakaya göre harekete geçen Nazilli Polisi aracı kısa sürede buldu. Yenimahalle 500 sokak üzerinde aracı saklamak isterken yakalayan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, sistemli ve özverili çalışmalarını başarı ile noktalayarak faili meçhul kalabilecek ölümlü bir kazayı aydınlatmış oldular. Kazanın ardından Nazilli Devlet Hastanesine getirilen ve burada hemen ameliyata alınan ağır yaralı şahıs, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Olayı duyan Kemal Arap"ın ailesi ve yakınları hastaneye koştular. Ölüm haberini aldıklarında ise sinir krizleri geçiren aileye yine hastanedeki doktorlar yardımcı oldu. Olayla ilgili olarak yakalanan ve gözaltına alınan zanlı ise alkollü olduğu için çok korktuğunu ve o nedenle kaçtığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.