Nazilli'deki bir barda birlikte alkol alan dört arkadaş arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan yaralının durumu ciddiyetini koruyor. Olaya karışan üç kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; olay dün gece saat 22.45 sıralarında meydana geldi.
Karaçay Mahallesi Eski Sanayi Sitesi"ndeki bir barda kavga çıktığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde yerde yatan bir şahsa rastladı. Olay yerine gelen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı S.D. (24) tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralı S.D."nin ise kalçasından ve karaciğerinden aldığı yara nedeniyle ameliyata alındığı, aşırı kan kaybı nedeniyle de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olaydan sonra çevreyi araştıran polis ekipleri kaçmayı başaran ve kavga olayı karıştıkları tespit edilen E.Y.(22), B.Y.(19) ve F.Y.(24) isimli şüphelileri kısa sürede yakaladı. Olayı anlatan zanlılar, S.D., B.Y. ve F.Y"nin birlikte barda içmeye başladıklarını daha sonra B.Y"nin kardeşi olan E.Y"nin bara gelerek kardeşinin hesabını ödeyip bardan çıkardığını, olayların bundan sonra geliştiğini ifade ettiler. Zanlılar ifadelerinin alınmasından sonra savcılığa sev edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.