Bursa'nın Orhangazi ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza yapan araçlardan birinde çok sayıda boş bira şişesi bulundu.

Kaza dün akşam saat 20.00 sıralarında Orhangazi-İznik Gölü Yolu'nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre 2 arkadaşı ile birlikte Göl Çamlık alanında bir süre alkol aldığı ileri sürülen Metin Şahin (61), 16 VP 782 plakalı otomobiliyle Orhangazi'ye doğru yol açıktı. Ancak Ateş Madencilik önünde hatalı sollama sonucu kontrolden çıkan Şahin yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen Mustafa İbrahim'in (40) kullandığı 16 VS 678 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonrasında Metin Şahin hayatını kaybetti, Şahin'in otomobilinde bulunan Mustafa Uyan (40) ve Metin Tan (56) ile diğer araçta bulunan Hakan Taşkın (27), Mustafa İbrahim (40), Kemal Tahir (56), Gökhan Genç (29) ve Tamer Arslan (27) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan Tan ve Uygun'un durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kazaya neden olan Metin Şahin'in kullandığı otomobilin içinde çok sayıda boş bira şişesi bulunurken, kzayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Türk