AYDINPOST ÖZEL - Gece kulübünde sessiz sedasız başlayan program sabahın ilk saatlerine kadar devam ederken mekanda yerini ayırtan müşterilerin bazılarının arasında da silahlı bıçaklı kavga çıktığı öğrenildi.

Aydın"ın iş ve spor camiasının yakından tanıdığı bir ismin gece kulübünde masasında otururken hemen yanındaki masada eğlenen bayanları önce gözle rahatsız edip sonra masasına davet etmesi üzerine bir anda gerilen ortamda silah ve bıçaklar masanın üzerine çıkıverdi.

Bayanların masaya gelmesini yineleyen tanıdık isim, bu defa teklifini mekanın çalışanlarıyla götürünce cevabında red olması üzerine gece kulübünde oturduğu masanın üzerine silahını çıkartıp koyduğu iddia ediliyor. Durumun fark edilmesi üzerine duruma müdahale etmeye çalışan mekan sahipleri her iki tarafı da yatıştırmak isterken bayanların bulunduğu masadaki müşteriler kimliği belirlenemeyen birkaç kişiyi mekana getirince olaya mekan sahibi müdahale etmek zorunda kaldı.

Görgü tanıklarının iddiasına göre tartışmalar büyümeden her iki tarafta mekandan uzaklaştırıldı. Fakat kulüpteki diğer müşteriler bu durumdan rahatsız olup mekanı terk etmek zorunda kaldı.