Çine'de meydana gelen olayda birlikte alkol arkadaşının silahıyla oynayan şahsın ateşlediği silahtan çıkan kurşun, bahçede çalışan karısına isabet etti. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken, alkollü koca gözaltında alındı.
Olay, Çine"ye bağlı Yeniköy köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu köyde ikamet eden M.Y. ve H.Ö. isimli iki arkadaş dün akşam saatlerinde M.Y"ye ait evde birlikte alkol almaya başladı. Alkolün etkisiyle iyice sarhoş olan M.Y., arkadaşı H.Ö"nün üzerinde taşıdığı silahı merak etti ve ısrarla arkadaşından silahı kendisine göstermesini istedi. Alkollü vaziyette tabanca ile oynamakta olan M.Y"nin yanlışlıkla tetiğe dokunması sonucu ateş alan silahtan çıkan kursun, o esnada evinin bahçesindeki sebzeleri sulamakta olan eşi eşi F.Y"nin kafasına isabet etti. Başına isabet eden kurşun ile ağır yaralanan talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.
Yanlışlıkla kocası tarafından öldürülen kadının cesedi otopsisinin yapılması için morga kaldırıldı. F.Y"nin ani ölüm haberinin duyulması yakınlarını üzüntüye boğarken; alkollü iken karsının ölümüne neden olan koca ifadesinin alınmasının ardından gözaltına alındı. F.Y"nin ölümüne neden olan silahın sahibi olan ve olaydan sonra kayıplara karışan H.Ö"nün bulunması için araştırma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.