Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Kocaeli İşletme Müdürlüğü'nde elektrik mühendisi olarak görev yapan evli ve bir çocuk annesi N.Ö. ile birlikte çalıştığı elektrik teknisyeni evli Ramazan K., dün akşam İzmit'in en büyük alışveriş merkezi olan Outlet Center'de buluştu. Burada bir süre konuşan ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine N.Ö., çantasından tabancasını çıkarıp Ramazan K.'ye kurşun yağdırdı. Ramazan K., kanlar içinde yere yığılırken, mermilerden bazıları dükkanların camlarına isabet etti. Silah sesleriyle birlikte alışveriş merkezinde panik yaşandı, onlarca kişi, kendilerini yerlere attı, işyerlerinin içerisine kaçıştı.

N. Ö., vücuduna aldığı çok sayıda mermiyle ağır yaralanıp yere düşen Ramazan K.'nin yanına gelerek tabancayı doğrulttu, bir el de başına ateş etti. Ramazan K. yaşamını yitirirken, N.Ö. ise özel güvenlik görevlilerine teslim oldu.

N. Ö.'nün ilk ifadesinde, Ramazan K. ile 4 ay kadar önce birlikte olduğunu, bu süre içerisinde kendisinin çıplak fotoğraflarını çekip onu bırakmaması için şantaj yaptığını belirterek, “Benim hayatımı mahvetti. Cehenneme çevirdi. O fotoğrafları vermesi için çok yalvardım. Bu buluşma sırasında da istememe rağmen vermedi” dediği öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemede 15 boş kovan bulunurken, soruşturma devam ediyor. / DHA