Dolandırıcılık yaptığı iddiası ile tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine konan Alim09 İnşaat’ın sahibi Baki Durmuş, kamuoyu ile paylaşılması isteğiyle Aydınpost’a mektup yolladı.  

Durmuş mektubunda Aydın’dan kaçmadığını kafa dinlemek için termal bir otele gittiğini belirterek, suçsuz olduğunu ve kimseyi dolandırmadığını söyledi.

İşte Baki Durmuş’un mektubunun tamamı

Saygıdeğer basın mensupları

Size bu mektubu cezaevinden yazıyorum. Sizden ricam bu mektubu kamuoyu ile paylaşmanız.

Saygıdeğer müşterilerim, çalışma arkadaşlarım, dostlarım, tanıdıklarım, personelim, Aydın halkı;

Ben kaçmadım, tutuklandığım güne kadar da işimin başındaydım. Cumartesi günü dahi bazı inşaatlarımda çalışma vardı. Sadece bir iki gün istirahat amaçlı Yalova Termalde bir apart otelde kafamı dinlemek istemiştim. Ailem ile birlikte benim müşterilerim ve çalıştığım arkadaşların ve 300’e yakın çalışanım bilirler ki ben istirahat günlerimde telefonumu kapatırım. Bu nedenle Cuma günü saat 18:00 ile tutuklandığım Pazar gününe kadar da telefonum kapalı idi.

Şu an tutuklu olmasaydım tüm inşaatlarım tutuklu devam ediyordu. Başlayacak olan inşaatlarım ise son gününe kadar resmi işlemleri yine devam ediyordu. Bu inşaatları devam ettirmek ve müşterilerime teslim etmek için elimden gelen çabayı gösterdim. Özellikle son darbe girişimi sonrasında ülkemizde yaşanan ekonomik krize rağmen tüm güçlüklere göğüs gererek müşterilerime sözlerimi yerine getirmek için çalışmaya devem ediyordum.

Cezaevinden çıkmam halinde yine devam edeceğim. Daha iki ay öncesi maddi talep ile kaçırıldım. Yine sizlere sözümü yerine getirebilmek için borç aldığım tefecilerden sürekli tehdit aldım. Bu hususlar emniyetteki ifademde mevcuttur. Bu şartlar altında dahi müşterilerime olan sözümü yerine getirmeye çalıştım.

Cezaevinden çıkmam halinde yine çalışarak tüm müşterilerime sözümü yerine getireceğim. Ben suçsuzum kimseyi dolandırmadım. Kamuoyuna saygı ile arz ederim…  Baki Durmuş

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

70987.jpg