Geçtiğimiz yıl sezona Aydın Amatör Süper Lig"e kötü bir giriş yaparak sıkıntılı zamanlar geçiren Yıldızgücüspor, antrenör değişikliği ile ligin ikinci yarısına hızlı girerek Nazilli Belediyespor gibi lige damga vurmuştu. Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın Kulüp Başkanı olduğu, geçen sezonun başarılı takımları arasında yer alan Yıldızgücüspor"da teknik kadro ve yönetimin yenilenmesinin ardından yapılan transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.
Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek, transfer çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade ederek “Transferlerimiz henüz tamamlanmış değil. Bu hafta içerisinde Adanaspor alt yapısında yetişen daha sonra Fenerbahçe"de 3 yıl profesyonel forma giyen ve geçtiğimiz yıl da Gaziantepspor"da forma giyen Yiğit Dağkaya (18), Elazığspor altyapısında forma giyen Yakup Demir (18) ve Gana Premier Liginde oynayan Suaila Mohammed"i renklerimize bağladık. Birçok futbolcuyu şu anda hazırlık maçlarımızda deniyoruz. Birkaç gün içerisinde çocuklarımızı takım kadromuza katacağız. Teknik heyetimizin onay verdiği, takımımızı üst lige çıkarabilecek ve Nazilli Belediyespor"a verebileceğimiz futbolcularla anlaşacağız. Aydın"ın tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor"un Pilot takımının en iyi şekilde çalıştığını Aydın"a göstereceğiz” dedi.
Yıldızgücüspor ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise futbolcuları antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında izlediğini ifade ederek; “Yıllarca Yıldızgücüspor"a hizmet ettim. Her kademesinde görev aldım. Yıldızgücüspor"da oynayan çocukların hepsi benim evladım gibidir. Elimden gelen desteği onlara veriyorum. Halen takımın Başkanıyım. Çocukların hazırlık maçlarını veya lig maçlarına gidemesem bile video"ya kaydettirip izliyorum. Çünkü bu çocuklar Nazilli için gerçekten çok önemli. Burada yetişen çocuklarımızı inşallah Nazilli Belediyespor"da oynatacağız. Kendi çocuklarımızı eğiterek, ismimizi duyuracağız” diye konuştu.
Başkan Alıcık, yeni transferlerle bir süre sohbet etti. Başkan Alıcık, sohbetin ardından Yıldızgücüspor yöneticileri ve futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çekildi.