Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor altyapısında oynayan ve aynı zamanda da Milli Takım U-14 ve U-16 takımlarında yer alan iki sporcuya teşekkür plaketi verdi.
Nazilli Belediyespor Alt yapı sorumlusu Hasan Aygün ile birlikte Başkan Alıcık"ı makamında ziyaret eden U-14 oyuncusu Cihan Dönmez ile U-16 oyuncusu Emre Özkaya"yı başarılarından dolayı kutlayan Başkan Alıcık, “Nazillimizin sporda gururu olan gençlerimizi kutluyor, duayen sporcularımızın izinden gittikleri için duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum” dedi.
Nazilli Belediye Spor Alt yapı sorumlusu Hasan Aygün, sporcular ve yaptıkları hakkında bilgi vererek “Emre Özkaya 16 yaşında U-16 Milli takım batı karması kalecisi ve turnuvanın en iyi kalecisi seçildi. Turnuvalarda Azerbaycan, İrlanda ve Gürcistan takımlarına elediler. Cihan Dönmez U-14 takımında oynuyor. Milli Takım Ege Karması oyuncusu olarak seçildi” dedi.
Başkan Alıcık, Nazilli Belediyespor Altyapısında oynayan ve aynı zamanda Milli Takımlar Ege karmasına seçilmelerinden dolayı genç futbolculara teşekkür plaketi verdi. Alıcık , “Nazilli Belediyespor alt yapısında top oynayan ve Nazillimizin sporda gururu olan gençlerimizi kutluyorum. Nazilli"nin yetiştirdiği ve duayen sporcularımızın da izinden gittikleri için mutluyum” dedi.