TFF 3. Lig 1. Grup"ta sezonun ilk maçı 5 Eylül Pazar günü start alacak. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Nazilli Belediyespor, sezonun ilk karşılaşmasında sahasında Ünyespor"u misafir edecek. Karşılaşma saat 16.00"da başlayacak. Bilet fiyatları açık tribün 50 Ykr, kapalı tribün 1 TL olarak açıklandı.
“KALBİ NAZİLLİ"DE ATAN HERKESİN TAKIMA DESTEK VERMESİ GEREK”
Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 42 yıllık mazisi bulunan Nazilli Belediyespor"un hak ettiği 2. Lig"e çıkabilmesi için tüm Nazillililerin üzerlerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Nazilli Belediyespor"un hedefine ulaşması ve sağlıklı bir sezon geçirmesi için gerekli tüm çalışmaları özveri ile yaptıklarını belirten Alıcık, “Kulüp Başkanımız, yönetim kurulumuz gerekli maddi-manevi özveriyi göstermişlerdir. Şimdi kenetlenme zamanıdır. Kalbi Nazilli"de atan herkesin Nazilli Belediyespor"a destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü kentimizi temsil eden takımımız, aynı zamanda Aydın ilinin tek profesyonel takımı olmanın gururunu ve sorumluluğunu taşıyor. Nazilli halkının bu takıma sahip çıkılmasını bir kez daha yeniliyorum” diye konuştu.
“LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Kulüp Başkanı Engin Topçu ise, ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söyleyerek, “Yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar kısacası camiamız lige hazır. Pazar günü oynayacağımız Ünyespor maçıyla birlikte iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Sadece futbolun koşuşulacağı bir lig arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.
TFF 3. Lig 1. Grup"ta ilk hafta maç programı şöyle: 1. GRUP: Diyarbakır Kayapınar Bld.spor-Malatyaspor, Lüleburgazspor-Arsinspor, 72 Batman Spor-Hatayspor, Bursa Nilüferspor A.Ş.-Bayrampaşa, Tepecikspor A.Ş.-Ankara Demirspor, Nazilli Belediyespor-Ünyespor, İstanbulspor A.Ş.-Belediye Bingölspor, Kırşehirspor-Menemen Belediyespor, İnegölspor-Tekirova Belediyespor