Nazilli Belediye Başkanlık makamında düzenlediği toplantıda göreve geldikleri ilk günlerden itibaren her geçen gün bir proje ve icraat yaptıklarına değinen Başkan Alıcık, değerlendirme raporunu açıkladı. Başkan Alıcık toplantıya 29 Mart 2009 Yerel seçimlerine girmeden önceki seçim bildirgesi ile başladı. Başkan Alıcık seçim bildirgesinde yer alan vaatlerin yüzde 85 ini yaptıklarını hatta seçim bildirgesinde yer almayan işleri de ekipleriyle birlikte yaptığını belirtti.
Ekibi ile birlikte kendisinin "Nazilli Sevdalısı" olduğunu ifade eden Alıcık, kendisine 24 saatin yetmediğini belirterek “Nazilli hem nüfus bakımından hem de bulunduğu konum açısından Türkiye"deki 42 ilden öndedir. Biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar geçen 22 aylık süre içinde çok büyük işler yaptık. Nazilli sevdamız devam ediyor. Nazilli"de 4 binin üstünde Alzheimer hastası var. Göreve geldiğimiz 22 ay içinde 1tane Alzheimer Bakım Hastanesi yaptık 26 Şubat 2011 tarihinde açılışını yapacağız. Ama bu 1 hastane bize yetmez görev süremiz içinde 3 – 4 tane daha Alzheimer hastanesi daha yapacağız. Özürlü vatandaşlarımız için Özürlüler Merkezi yapıyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizi de 26 Şubat 2011 tarihinde açacağız. İlk aşamada 18 Mobese kamerası takarak Nazilli"yi 24 saat rahatımız ve huzurumuz için denetleme çalışmalarına başladık. Bu 18 Mobese kamerası için Belediyemiz 540 bin lira para harcamıştır. Fen Lisesi Pansiyonu için yine Belediyemiz tarafından 1 milyon 750 bin lira para ayrılmıştır. Hiç bir ilçede Polis Okulu yokken Nazilli"de var. Hiç bir ilçede konservatuar yokken Nazilli"de var. Pınarbaşı Düğün salonunu bitirerek 26 Şubat 2011tarihinde açacağız. Gene aynı gün Nazilli için büyük önem taşıyan Nazlı Su Fabrikasının da açılışı yapılacak. Yine Nazilli Belediyesi olarak 22 ay içinde Organize Sanayi inşaatına 1 milyon 500 bin lira para harcadık. Seçim bildirgemizde olmamasına rağmen Aşağı Nazilli"de kalan ve şehrin merkezinde evlerin arasında kalan sosyal tesisleri de kaldırdık” dedi.
“2011 YILI HEDEFLERİMİZ”
Başkan Alıcık, bir soru üzerine 2011 yılı hedeflerine de değinerek sözlerini şöyle sürdürdü “Nazilli"yi Üniversite şehri yapacağız. 3-4 bölümü daha Nazilli"ye getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Nazilli"nin İl olması ortak hedefimiz olmalı herkes elini taşın altına sokmalıdır. Peynir pazarını ve Hali de Mart ayında yıkacağız yerine daha modern bir hal binası yapacağız. Nazilli"de park sorunu hat safhada bu soruna da en kısa sürede çözüm bulacağız. Karaçay Mahallesinde traktör ve araba galerilerini hep bir yere toplayacağız. Arslanlı Mahallemiz girişine de kışlık ve yazlık düğün salonunu yılsonuna kadar yapıp yetiştireceğiz.”