Alıcık, Turan Mahallesi'nde mahalle muhtarı Serpil Akçasakız'ı ziyaret ederek, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. 
     Mahalle muhtarı Akçasız, ziyarette, vatandaşların çöp konteynerlerinden kaynaklanan kötü koku ve sinek oluşumu şikayetlerini ileterek, çöp konteynerlerinin yer altına alınmasını istediklerini söyledi. 
     Mahallede bulunan Orman İşletme Müdürlüğünün önüne park eden kamyonların da kazalara davetiye çıkardığını öne süren Akçasakız, çiçeklik yapılarak kamyon parkının önlenmesini talep etti, 
     Haluk Alıcık da birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu belirterek, mahallenin sorunlarının çözümü için çalışmalara hız vereceklerini ifade etti. 
     Turan'ın, Nazilli'nin en eski mahallelerinden biri olduğunu dile getiren Alıcık, şunları söyledi: 
     ''Bu nedenle mahalle dar bir alanda konuşlanmıştır. Ben de bu mahallede otuyorum. Sorunların bir çoğunu da iyi biliyorum. Pazar yeri, park yeri, çocuklar için oyun alanı yeri ve kapalı sokaklar sorunu mevcut. Bu sorunların bir çoğuna çözüm ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz. Mahalle muhtarımız çöp konteynerlerinin yer altına alınmasını istiyor. Fakat şuan da bu isteklerini yapmamız çok da mümkün değil. Fakat sorun hakkında çalışmalar yapacağız.'' 
     Alıcık, Nazilli'deki tüm çöp konteynerlerinin günde 2 kez temizlendiğine de işaret ederek, sinek ve çöp taşması gibi bir sorunun olmadığını savundu.