Nazilli’de Kuaförler Sokağı olarak adlandırılan Altıntaş Mahallesi 121 sokak no:11/A adresinde Paris Kuaför Salonu isimli iş yeri açıldı. Paris kuaför salonunun isimli işyerinin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Güntay, Meslektaşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptığı açılış konuşmasında; “Açılışını yaptığımız bu güzel iş yerimizin Nazilli’ye yeni bir işyeri kazandıran Mustafa ve Ahmet kardeşimize öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca birçok kişiye iş istihdamı sağlayacak olan bu işyerimizin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.
Başkan Alıcık’ın konuşmasının ardından yapılan dua ile işyeri sahipleri Mustafa Çiftçi, Ahmet Aycu, Oda Başkanı Ahmet Güntay ile birlikte Başkan Haluk Alıcık açılış kurdelesini keserek iş yerlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular. Açılışın ardından iş yerini gezen davetliler, dökülen lokma hayrından lokma yediler. 

20111221ay498761_03.jpg