Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemeğe Nazilli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve dernek üyesi tüm gaziler ile eşleri, şehit aileleri katıldılar.
Düzenlenen yemekte İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Seydi Salman, İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin, Belediyede görev yapan Daire Müdürleri ile Nazilli Belediye Başkanı Alıcık’ı ziyaret için gelen Afyonkarahisar iline bağlı Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’da hazır bulundu.
Nazilli Belediye Başkanı Alıcık yemekte yaptığı konuşmada; “Gazilerimiz ve şehitlerimiz bizim olmazsa olmazlarımızdır. Bu vatan, bu topraklar şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde kurtuldu. Bizler bu gün bu topraklar üzerinde huzur içerisinde yaşıyorsak işte bu şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde yaşıyoruz. Nazilli Belediyesi olarak şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile gazilerimizin yakınları için belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa fazlası ile yapmaya çalışıyoruz. Biz Nazilli Belediyesi olarak bu yemeğimizi geleneksel olarak her yıl gaziler haftasında ve öğlen üzeri veriyorduk. Ancak bu yıl gazilerimiz Aydın valimizi ziyarete gittikleri için yemeğimizi bu gün veriyoruz. Her yılda yemek vermeği sürdüreceğiz” dedi.