Nazilli Belediye Başkanlığı’nda seçilmesinin ardından engellerine yönelik projeleriyle adından söz ettiren Başkan Haluk Alıcık, son olarak Bozdoğan ilçesine bağlı Yazıkent beldesinde ikamet eden Kemal Çalışkan’ı sevindirdi. Yazıkent Akçay İlköğretim Okulu’nda okurken beden eğitimi dersi sırasında ayağını kırılan ve sonra kangren olup ayağı kesilen Kemal Çalışkan’a bir atv motosiklet hediye eden Başkan Alıcık, özürlü vatandaş ve ailesinin sevince boğdu.
Hediyesi için Başkan Alıcık’a teşekkür eden Çalışkan; “Yazıkent Akçay İlköğretim Okulu’nda okurken spor dersinde ayağımı kırdım. O zaman tedavimi yaptırmakta geciktiğim için kırılmış olan ayağım kangren oldu. Sol ayağım o zamandan beri protezli. Geçimimi ayakkabı tamirciliği yaparak sağlıyorum. Perşembe pazarında seyyar ayakkabı tamirciliği yapıyorum. Başkanım sayesinde artık daha kolay çalışabileceğim. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Çalışkan’a motor hediye ederek işine ve evine gidip gelmesine katkı sağlamak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, “Özürlü vatandaşımız bu motor sayesinde evinden işine gelip gidebilecek. Ayakkabı tamirciliği mesleğini sürdürebilecek. Yürüme zorluğu çeken vatandaşımız inşallah bu motoru hayırlı işlerinde kullanacak. Kendilerine gelmiş geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.