Taran, kanser tedavisi gören eşine bu konuda konuşma yasağı getirdi..

Aşk haberlerine inat, Hülya Avşar’ın oynadığı ‘72. Koğuş’ filminin galasına kanser tedavisi gören eşi Selma Taran’la el ele giden Taran’ın, eşine konuşmama yasağı koyduğu ve protokol imzaladığı söyleniyor.

* İddiaya göre ‘Yetenek Sizsiniz’ programının çekimleri için şehir dışına çıkan ve orada Avşar’la yakınlaştıkları söylenen Taran’la eşi arasında ilk kriz o zaman yaşandı. Büyük bir tartışmanın ardından Taran evi terk edip Levent’teki ofisine yerleşti. Araya dostlar girdi ve çifti barıştırdı.

* Geçen günlerde ikinci kriz yaşandı ve Taran’ın ilgisizliği bardağı taşıran son damla oldu. Söylenenlere göre bu kez Avşar’la gizli gizli buluştuklarını öğrenen Selma Taran evi terk edip Çeşme’ye yönetmen Mine Vargı’nın yanına yerleşti.
* Kemoterapi için İstanbul’a gelip giden ve perişan durumda olduğu belirtilen Selma Taran’ın yakın dostlarına, “Ali bana konuşma yasağı koydu. Eğer konuşursam tek kuruş para vermeyecek. Daha önceki kavgamızda sağlık sigortamı ödememişti. Çok güçlü ilaçlar alıyorum. O ilaçları kullanmazsam durumum ağırlaşır. Onu kızdırmak istemiyorum. Bundan sonra istediği hayatı yaşamakta özgür” dediği konuşuluyor.
* İddiaları sormak için aradığımız Selma Taran, eşi Ali Taran’la boşanacaklarını doğrularken aralarında protokol imzaladıkları için konuşamayacağını söyledi.

Milliyet