Reklamcı Ali Taran'ın kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond dün akşam saatlerinde Levent'teki evinde yaşamını yitirdi.

Bir süredir kanser tedaviasi gören Desmond'un cenazesini, Acun Ilıcalı aldı. Desmond'tan hastalığı süresinde boşanan Ali Taran ise ortalarda görünmedi.

Ali Taran 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond'u Ayşe Özyılmazel uğruna terk etmiş ve geçtiğimiz Temmuz ayında görkemli bir düğünle Bodrum'da evlenmişti. Bu düğününde yaşananlar büyük tartışma konusu olmuştu.

'MAGAZİNSEL AÇIKLAMALAR YAPACAK DEĞİLİM'

Ayşe Özyılmazel ile geçen yaz sürpriz bir şekilde evlenen reklamcı Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond'ın hayatını kaybetmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

Cenazenin ailenin isteğinin üzerine yarın toprağa verileceğini açıklayan Taran, Petek Dinçöz'ün Arım Balım Peteğim programında şu açıklamaları yaptı:

"Yarın defnedilecek Selma Hanım. Sahipsiz ortada kaldı gibi haberler asılsız. Twitter’da konuşulanları bir kenara bırakıyorum. Son zamanlarda pek görüşmüyorduk. Böyle bir günde magazinsel sorulara cevap verecek halim yok. Zaten çok da alışık değilim böyle durumlarda kameralara konuşmaya. Oğlum Kuzey burada, o da 22 yaşında, okulundan izin alıp gelmişti. Bundan sonra ona hem annelik hem babalık yapacağım."


Ali Taran'ın oğlu Kuzey ise "Son günlerinde yanındaydım olabildiğince. Son günlerinde hastalığı ağırlaşmış olsa da, bana hissettirmemeye çalıştı. İyi bir oğul olmaya çalıştım. Hep benim yanımda olacak biliyorum ve onu mutlu etmek için elimden geleni yapacağım. Tabi ki çok üzgünüm ama kabullenmek zorundayım." diye konuştu.

Ali Taran ayrıca basın mensuplarının "Yakın dostlarınız Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç ziyaretinize geldi mi" sorusuna "Onlar benim yakın dostlarım değil. Eskiden öyleydi ama şimdi değil" şeklinde cevap verdi.

AYŞE'YE ACI NASİHATTA BULUNMUŞTU
Ali Taran'ın, Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğu öğrenen Selma Taran, Özyılmazel'e acı bir nasihatte bulunmuştu:

"Ali'ye de Ayşe'ye de mutluluklar diliyorum. Bu durumda oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin."

Dün vefat eden Selma Ann Desmond'un eski eşi Ali Taran kişisel internet sitesi alitaran.com'u kapattı. Taran, sitesinde siyah fonda eski eşi Selma Ann Desmond'u andığı bir ilan yayınladı.