İş için Cemile'nin kapısına giden Caroline, temizlik işiyle karşılaşınca şok olmuştu. Yıllar önce Cemile'nin temizlik işine gittiğini öğrenen Neriman'la Caroline, onun temizlik yaptığı eve misafirliğe giderek, Cemile'yi Osman'ın gözü önünde küçük düşürmüşlerdi. Cemile, bunun intikamını almak için, Caroline'e temizlikçilik işini vermiş, Caroline, bu iş karşısında şaşkına dönünce Cemile, evlatları için zamanında kendisinin de temizlik yaptığını hatırlatmıştı.
Dizinin yeni bölümünde, izleyiciyi yine heyecanlı sahneler bekliyor. Cemile Caroline'e Mustafa için para veriyor. Parayı alan Caroline, bunu Ali Kaptan'la paylaşınca, Cemile'nin bu parayı sadaka niyetine verdiğini düşünen Ali Kaptan çılgına dönerek parayı sokağa savuruyor.
 
 
Aylin'le Murat için artık ayrılık vakti gelmiştir. Öte yandan Mete, git gide Jale'ye kapılmaya başlamıştır. Bir yanı ondan uzak dururken, bir yanı yakınında olmayı istiyor. Berrin çalışmak istiyor, Hakan şiddetle buna karşı çıkıyor. Hakan'ın babası Cemile'ye onu işten çıkartması için gözdağı veriyor.
 
milliyet