Yerel seçimlerin yapılmasına az bir zaman kala toplantılarını sürdüren Algan, Aşağı Nazilli Tahtaköprü mevkiindeki bir kahvehanede yaptığı ve çok sayıda mahalle sakininin katıldığı toplantıda Belediye Başkanı olduğunda yapacaklarını değerlendirdi. Toplantıya Dumlupınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Uludağ ve bazı partililer katıldı.
Kahvehane toplantısında Aşağı Nazilli"nin sakinlerine seslenen Algan, “Nazilli"de yerel seçimlerin hız kazandığı şu günlerde yapmış olduğumuz bu toplantıya katılıp, bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Burada toplanmamızın asıl amacı, yerel seçimlerin yapılmasına az bir zaman kala, belediye başkan aday adayı olarak çalışmalarımı ve projelerimi sizlere duyurmak, sizlerle görüş alışverişi yaparak sorunlarınızı yerinde değerlendirmektir. Belediyeciliğin olmazsa olmazı; Belediye Başkanı"nın nitelikleri yanında Belediye Meclisi"nin Ahbap-Çavuş ilişkilerine pirim vermeden; nitelikli, işinde yetkin ve Nazilli için hizmet verebilecek yaratıcı kadrolardan oluşmasıdır. Bu yaratıcı ve nitelikli kadrolar CHP örgütü içinde mevcuttur. Arkadaşlar, hizmet anlayışımızda öncelikli konumuz işsizliktir. Ben Belediye Başkanı olursam Erhan Algan olarak size söz veriyorum, yapacağım projelerle halkımıza istihdam sağlayıp işsizlik sorumunu çözeceğim. Evine ekmek ve aş götüren babaların, annelerin gülen yüzlerini hep beraber göreceğiz. Ben Belediye Başkanı olursam siyasetteki kirliliğe yolsuzluklara, yoksullaşmaya, fırsat, eşitsizliğine, dar kadroculuk anlayışına Nazilli"nin kaynaklarının yanlış kullanılmasına izin vermeyeceğim” dedi.
Erhan Algan, projelerinin üzerinden tek tek geçerek kısaca yapacaklarını değerlendirdi. Son olarak mahalle sakinlerinden gelen soruları cevaplayan Algan, duygularını ve temennileri de dinledikten sonra adaylığı gelirse mahalle sakinlerinden destek istemeyi de ihmal etmedi.