Karşılaşma sonrası sahayı üzgün terk eden Sarı-Lacivertli oyuncuların eleştiri odağında ise son saniyede Semih’in golünü ofsayt gerekçesi ile iptal eden hakemler ve yoğun maç programı nedeniyle Futbol Federasyonu’ydu..
 
Maç bitimi kameralara konuşan futbolcular arasında ise en ilginç açıklamayı Kaptan Alex yaptı..
 
Alex de Souza maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Maç sonunda üzüntü ve aynı zamanda da yorgunluk vardı.. Ayrıca Semih’in son saniyede attığı verilmeyen golün gol olduğu yönünde görüşler vardı. Puan kaybettik üzüntülüyüz.Ancak şimdi TFF’nin bize yaptığı bir iyilik var; 2 gün sonra yine maç oynama iyiliği. Şimdi bunu unutup, tekrardan bu maça hazırlanmamız lazım" dedi.
 
Taraftarlarla ilgili soru üzerine Alex,  "Tribüne gelen tüm kadınlara, çocuklara teşekkür etmemiz lazım. Ben bugünkü yaşadığım anıyı sonsuza dek saklayacağım. Bu kadar kadını ve çocuğu bir stadyumda bir arada görmek rastlanmayacak bir olay çünkü. Genelleme yaparak Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda biz stada gelirken arabaları ve otobüsleri görmek de çok güzeldi, tüm Fenerbahçeliler’e teşekkür etmek gerekiyor" diye konuştu.
 
Maçı değerlendiren Alex, "Bugün iyi oynadığımız söylenemez. Manisaspor takım savunmasını daha iyi yaptı. Biz de saha içinde istediklerimizi ortaya koyamadık. Gaziantepspor maçını bu maçla kıyaslamamak lazım. Farklı yerler, farklı şartlar ve farklı zamanlardaydı.. Genel olarak baktığımızda bugün pozisyon almada rakip bizden iyiydi, üstünlüğü eline aldı ve beraberlik almayı başardı" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Hürriyet