"Kendine gelmeye" başlayan 10.5 numara, F.Bahçe Kaptanı"na üstün yönünü anlattı:

“Alex"le birbirimize fıkra anlatırız. Ancak ben ondan bu konuda iyiyim. Eşi benim fıkralarıma çok güler. Alex"le sohbet etmek, yemek yemek benim için büyük onur.”

G.BİRLİĞİ maçında attığı çalımlar, yaptığı asist ve süper golüyle ön plana çıkan Beşiktaşlı Rodrigo Tabata, F.Bahçeli Alex"e olan hayranlığını anlattı.

İŞTE Sambacı"nın LİG TV"ye açıklamaları: “K.Şeker maçında süre almıştım. Antalya maçının ilk yarısında da iyi futbolum vardı. G.Birliği maçında ise daha da üstüne koydum. Her maç ufak ufak ileri gitmem beni çok mutlu ediyor..

ELEŞTİRİLEN transfer ücretim, benim elimde olan bir şey değil. Kulüpler öyle anlaştılar. Ama bu hep konuşuldu ve benim üzerimde büyük baskı yarattı. Şimdi ise bunlar geride kaldı.

HEM takımdaki hem de rakiplerdeki Brezilyalılar"la birlikteyim. Örneğin Alex bize fıkra anlatır. Ama ben ondan %5 daha iyi fıkra anlatıyorum. Alex"in eşi benim beğenmediğim bir fıkraya bile gülüyor.

BOBO "YETER" DEDİ

ALEX çok beğendiğim bir oyuncu. Onu Brezilya Milli Takımı"nda oynarken de beğeniyordum. Alex"le birlikte oturup yemek yemek, onunla konuşmak mutluluk verici. O bana devamlı fikirler veriyor ve bu benim için büyük bir onur.
BOBO uyumayı çok seviyor. Her sabah onu uyandırmaya gidiyorum. Ve fıkralar anlatıyorum. "Japon yeter, uyanayım sonra anlat" diyor..

BEN Brezilyalıyım, dedem Japon. Aile içinde toplandığımızda Portekizce konuşuyoruz. Dedem ile büyükannem olduğunda Japonca konuşuyoruz.”

Vatan