Golleri ve asistleri ile Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına giren Alex de Souza saha dışında yaptıklarıyla da gönülleri fethediyor... Bu sezon gösterdiği performansla Sarı-Lacivertli takımın geldiği noktada başrol oynayan Brezilyalı yıldızın herkesin alkışını alacak müthiş jestini TAKVİM ortaya çıkarıyor.

YAKINDAN İLGİLENİYOR
Fenerbahçe'ye geldiği ilk günden bu yana genç futbolcularla yakından ilgilenen Alex'in altyapıdan çıkan Mert Günök, Gökay İravul ve Okan Alkan'ın hesabına 20'şer bin TL yatırdığı öğrenildi. 3 futbolcunun moral motivasyonunu yükseltmek için böyle bir jest yapan Sambacı'nın ayrıca birer de saat hediye ettiği belirlendi.

KOCAMAN'A DANIŞTI
Alex'in ilk olarak konuyu teknik direktör Aykut Kocaman'la konuştuğu ve "Böyle bir şey yapmak zorunda değilsin. Fakat takdir edilecek bir davranış" yanıtını aldıktan sonra harekete geçtiği öğrenildi. Parayı hesaplarında gördüklerinde çok şaşıran Gökay, Okan ve Mert'in işin aslını öğrendikten sonra hemen Alex'e teşekkür ettiği ifade edildi.

SİZ GELECEKSİNİZ
Alex'in 3 genç isme, "Siz Fenerbahçe'nin geleceğisiniz. Bu camia sizden çok şeyler bekliyor. Performansınızla herkesin yüzünü güldürün" dediği de bildirildi.

takvim