AYDINPOST HABER SERVİSİ-Yazar Alev Coşkun, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun daveti üzerine 19 Mayıs Atatürk"ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 90. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde Aydın Belediyesi Meclis Salonu"nda “SAMSUN"DAN ÖNCE 6 AY” kitabıyla ilgili imza-söyleşi günü düzenledi.
Aydın Vali Vekili Mesut Kırcalı, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, meclis üyeleri, öğretim görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı imza-söyleşi gününde kitabını anlatan Yazar Alev Coşkun, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na kendisine bu fırsatı verdiği için teşekkür etti.
Alev Coşkun konuşmasına şöyle devam etti: “Aydın Ege Bölgesi"nde çok önemli bir yer. Yörük Ali"ler vs. Kurtuluş Savaşı"nda önemli yer teşkil etmiştir. Bizler, 90 yıl sonra Cumhuriyet"in korunması için mücadele veriyoruz. Ve bu mücadelede Aydın başrol oynuyor aynı 90 yıl önceki gibi. Belediye Başkanımız Sn. Çerçioğlu daha önce parlamentoda bulundu. Onu uzaktan tanıyorum. Ama şimdi yakından tanıma fırsatı buldum. Ben Sayın Başkana bir isim taktım. Kendisini "Atatürk"ün kızı" olarak görüyorum. Dalgalanan bu bayrağı taşıyacağına inanıyorum ve kendisine bana bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum.”
Konuşması sırasında seyircilere de teşekkür eden Coşkun, kitabının söyleşi günlerini bir çok ilde yaptığını, ama böylesine dikkatli bir kitle tarafından ilk defa dinlendiğini belirtti.
Söyleşi sonunda Başkan Çerçioğlu, Yazar Alev Coşkun"a, heykeltıraş Güler Ünlü"nün hazırladığı Aydın figürlerini taşıyan bir hediye verdi.