hale gelen talihsiz kadının yüzüne ve ellerine yaklaşık 100 dikiş atıldı.

Ali Rıza K. (38) 11 yıldır birlikte yaşadığı ve resmi nikahlı eşi olmayan Hatice Ç. (29) ile tartıştı. Kendisini aldattığını iddia ettiği 4 çocuğunun annesini bu kez evin altında bulunan boş bir odaya götürdü.

Bu sırada mutfaktan aldığı bıçakla Hatice Ç.'nin yanına geldi. İlk önce Hatice Ç.'nin kulağını kestiği ileri sürülen şahıs bu kez işkence yapmaya başladı. Yüzünü, vücudunu, kollarını ve ellerini defalarca kesen Ali Rıza K. Hatice Ç.'yi evde bırakarak çıktı. Talihsiz kadının imdat çağrısı üzerine eve gelen komşuları Hatice Ç.'yi kanlar içinde buldu. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını alarak Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata çıkarılan kadının yüzüne, ellerine ve vücuduna yaklaşık 100 dikiş atıldı.

Olayın hemen ardından harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli şahsı Mimar Sinan Mahallesi'nde yürürken buldu. Hemen gözaltına alınan şüpheli Ali Rıza K. ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Burada ifadesi alınan şahıs adli makamlara sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü çıkışında görüntü almak isteyen basın mensuplarına tehditler savuran şahıs gazetecilerin "Eşinizi neden bıçakladınız?" sorusuna da " Sana ne?" diyerek cevap verdi.

Hastanede tedavi altına alınan talihsiz kadın ise bundan sonra hayatından endişe ettiğini söylediği öğrenildi.