GEÇTİĞİMİZ temmuz ayında Bodrum’da nikâh masasına oturan Gökçe Bahadır ile Ali Sunal’ın sürpriz ayrılık kararının arkasında ‘ihanet’ olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Gökçe Bahadır, Ali Sunal’ı Tuzla’daki yazlığında birisiyle basınca ayrılık kararı aldı. Sunal, sekiz aydır ilişki yaşadığı bu kişiyle yakalandığı duyulmasın diye ayrılmayı kabul etti. Sunal’ın yaptığı basın açıklamasında “Gökçe’ye teşekkür ederim” ifadesine yer vermesinin asıl nedeni de, Bahadır’ın ihaneti medyaya duyurmamasıydı. İddiaya yanıt veren Ali Sunal ise yazılanların gerçeği yansıtmadığını söyledi:

GÖKÇE’Yİ ALDATMADIM

“Ayrılık sebebimiz kesinlikle ihanet değil. Biz, herkesin yaşadığı gibi bir ayrılık yaşıyoruz. Tabii ki bazı özel nedenler var ama o kadar büyütülecek şeyler değil. Anlaşamadık ve saygılı bir şekilde ayrılmaya karar verdik. Bunun altında başka sebepler aramak çok çirkin. Bizi sevenler bu kadar ani boşanma kararı almamızı yadırgamış olabilir. Ben de olsam aynı şeyi düşünürdüm. Benim basın açıklamamda Gökçe’ye teşekkür etmem bile yadırgandı. Çok güzel bir beraberlik yaşadık ama bitti. Ben kimsenin kalbini kırmam, kimseye saygısızlık etmem. Ben babamın oğluyum. Ona layık olmak için çabalıyorum, onun sevenlerini incitecek hiçbir şey yapmam. Böyle dedikodular her zaman çıkacaktır. Tuzla’daki ev de benim değil, babamın evi. Orada şu anda annem oturuyor. Annemin ayrılığımızdan haberi yoktu, o da gazetelerden öğrendi.”

Evleri ayırdık

Ali Sunal, “Gökçe’yle evlerimizi ayırdık. Artık bu ayrılıkla ilgili konuşacak bir şey olmayacak” dedi.

Hayırlısı olsun

Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal’ın boşanma kararı için şunları söyledi: “Kemal’siz bir hayatı yaşayabiliyorsam, bunları yaşamak bana daha kolay gelir. Ne söyleyebileceğimi bilmiyorum, hayırlısı neyse öyle olsun.”