Aldatılmış bir eş kızgın bir boğadan bile daha tehlikeli olabiliyor.Aldatılma şoku yaşayan eşlerin, eski eşini ve sevgilisini internettenasıl yerin dibine geçirdiklerini merak ediyor musunuz?

Eski nişanlısının başka bir kadına sarılırken çekilmiş fotoğrafını Facebook'ta yakalayan eski gelin adayı nasıl bir intikam aldı?
Sinirli nişanlı erkek arkadaşının bir başka kadına sarılırken çekilmişfotoğraflarını 'facebook' ta yakalayınca düğünden birkaç gün öncesevgilisini terk etti. Valeria A. ismini taşıyan gelin adayı, AntonioM. isimli sevgilisinin bir başka kadının göğüsleri önünde çekilmişfotoğraflarını poster yaparak Roma'da her yere astığını İtalyangazetelerinde duyurdu. 28 yaşındaki Valeria postere 'İyi ki Facebookvar! Evlenmeden önce senin hain bir domuz olduğunu anladım! İmza, eskinişanlın ve düğünümüze katılacak 548 davetlimiz' yazdı.

Aldatılmış koca karısını açık arttırma ile sattı
İngiltere'de eşi tarafından aldatılan Paul isimli adam, eBay'i değişikemellerine alet etti. Kendisini aldatan karısını açık arttıma ilesatmaya çalıştı. Karısını 'kocasını aldatan, kocasına yalan söyleyen vekocasını kandıran eş' diye tanımlayıp en yüksek teklif veren kişiyesatacağını ekledi. Kadının açık arttırmada olduğu link internette yayıldı. Açık arttırmadaki kadın internette kendinin satışaçıkarıldığını görünce neye uğradığını şaşırdı ve yasal yollarabaşvurdu. Polisler Paul'ü tacizden dolayı araştırmaya başladı.

Eski kocası tarafından terk edildikten sonra öfkeli bir video yayınlayan kadın
Eski oyuncu ve oyun yazarı olan Tricia Walsh-Smith, Shubert Organizasyon'un müdürü olan kocası Philip Smith'e öfkesini internette kustu. Youtube'da 3 buçuk milyon kere tıklananan videoda Tricia evlilikalbümlerini gösteriyor, kocasının aile üyelerini kötü ya da şeytanolarak anlatıyor ve kocasının kendisini mahkeme kararı ile nasıl lüksevlerinden çıkardığını anlatıyor. Tricia ayrıca kocasının dost hayatı ile ilgili yüz kızartan açıklamalar yapıyor. Bunu kanıtlamak için deofisteki kadınla görüştüğünü ifade ediyor. Bu video internetteki intikam videolarının belki de ilki oldu ama bu trend gittikçeyayılıyor.

Eski erkek arkadaşının işe yaramaz eşyalarını satan kadın
Böyle bir ilanı hergün kolay kolay göremezsiniz! Bir kadın 4 Temmuz' Bağımsızlık Günü'nde eski sevgilisinin bütün eşyalarını lüzumsuzdiyerek sattı. Kadının bu hareketi günün anlamına uygun oldu.

Kocasının metresine liste gönderen kadın
Sinirli kadın kocasının ekonomik problemlerini ve cinsel sorunlarını üzerinde 'Teşekkürler Jennifer' yazan bir not halinde metresineyolladı.

Notta şu yazıyordu:

Sana çok teşekkür ederim sarhoş sersem Jennifer. Geçen gece kocamıngögsünde bıraktığın diş izleri bana 11 senenin çok da iyi olmadığını kanıtladı. Seni böyle bir adamı kazandığın için alkışlıyorum.

Boşandıktan sonra evini testere ile ikiye bölen Alman adam
43 yaşındaki yaşlı Alman boşandıktan sonra ailesiyle birlikteoturdukları evi ikiye böldü ve yarısını forklift ile taşıyıp kaçtı.

Eski sevgilisinin arabasını boyayan kadın
Bu da klasik bir numara... Sinirinden deliye dönen kadın eski sevgilisinin gözü gibi koruduğu arabayı boyadı.