Sezen Aksu önceki gece arkadaşlarıyla çıktığı akşam yemeği sonrası, yakın dostu Tarkan ile gittiği Tayland tatili hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Sezen Aksu önceki gece “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin senaristi Meral Okay, menajeri Yaşar Gaga ve arkadaşlarıyla Tarabya"da bir balıkçıda yemek yedi.

Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Aksu, havanın soğuk olması nedeniyle soruları arabasının içinden yanıtladı. Basın mensuplarının “Çok şık olmuşsunuz” demesi üzerine minik serçe, “Ben mi şıkım? Yapma ya yanlışlıkla tutturmuşum” diyerek gazetecilere takıldı. Arkadaşı Meral Okay"ın yazdığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisini izliyor musunuz?” sorusuna Aksu, “İzlemez olur muyum. Çok beğeniyorum. Acayip başarılı buluyorum” diye cevap verdi. Yılbaşından sonra Tarkan ile birlikte gittiği Tayland tatilinin sorulmasına Aksu, “Çok güzeldi. Bambaşka dünya. Sokakta rahat rahat yürüdük. Değişik insanlar gördük. O bile bizim için büyük konfor” diye yanıt verdi. Basın mensuplarının “Tayland"da ayak masajı yaptırmışsınız, nasıldı?” sorusuna Aksu, “Ben yaptırmadım. Tarkan yaptırdı” diye cevap verdi.


"NAZAN'LA KÜSMEDİK"

Nazan Öncel"le küs olduğu ve yeni barıştığı yönündeki haberlere ise Aksu şöyle açıklık getirdi: “Benim kimseyle küslüğüm yok. Nazan"la her zaman görüşüyorum. Küslük hiçbir zaman olmadı. Bir gün birbirimize gözünün üstünde kaşın var demişliğimiz yok.” Yeni albümüne Öncel"den yine şarkı alacağını söyleyen Minik Serçe, “Çok güzel şarkıları var, hangisini söyleyeceğimi bilmiyorum. O zaten benim çok kıymetlimdir. Neticesinde bir tanesi seçip söyleyeceğim. Elimden gelse hepsini söylemek isterim” diyerek Öncel"e övgüler yağdırdı.

HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL