AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşmaya AK Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç, Ahmet Ertürk, Mehmet Erdem, Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldılar.
AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk bayramlaşmada yaptığı konuşmasında, "Sadece dini ve milli bayramlarda değil, her zaman halkımızla, muhtarlarımızla, teşkilatımızla, partililerimizle el ve gönül birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aydın'a ve güzel insanlarına hizmet etmek bizler için büyük onurdur. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ilçemizi layık olduğu yere birlikte taşıyacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen,
dualarıyla yolumuzu açan ve gücümüze güç katan tüm Aydınlı hemşerilerime teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum" dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili ve eski Bakan Atilla Koç ise, "Bugün burada hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. Tabii ki çok mutluyuz. Zaten bayramlar birlik ve beraberliği gerektirir. Bayramlarda küskünler barışır, büyüklerin elleri öpülür, kırgınlıklar, husumetler unutulur. Dostluklar artar. İşin doğrusu da budur. Zaten dinimize göre bayramların gereği de budur" diye konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "12 Eylül Pazar günü yapılacak halk oylaması ile Ramazan Bayramı'nın ardından demokrasi bayramını kutlayalım bayram çifte bayram olsun. Yapılacak olan referandum memleketimiz için çok önemli. Bunun için sandıktan evet çıkması çok önemli" şeklinde konuştu.
Bayramlaşma töreninde milletvekilleri referandum ile ilgili konuşarak, Anayasa değişikliğinin içeriği hakkında açıklamada bulundular. Milletvekilleri partililerin ve Nazillilerin 'Evet' oyu kullanması gerektiğini dile getirdiler. Bayramlaşmaya katılanlara "Evet" broşürleri ve "Evet"yazılı balonlar dağıtıldı.