AK PARTİ DİDİM İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI (FOTOĞRAFLI)
AYDIN - AK Parti Didim ilçe teşkilatı aralık ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.
AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdürrahim Öztürk, Didim Ticaret Odasında yapılan toplantıdaki konuşmada, 2011'e girilmesiyle seçim takviminin de başlatılacağını, 2011 yılı Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için AK Parti'nin yoğun bir çalışma temposuyla hareket ettiğini dile getirdi.
AK Parti hükümetinin, başlattığı tüm projeleri tamamladığını ifade eden Öztürk, hükümetin yoluna kararlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
AK Parti hükümeti öncesinde Türkiye'nin durumunun yeniden hatırlatılması gerektiğine işaret eden Öztürk, şöyle konuştu:
''O yıllarda henüz çocuk yaşta olanlar ve genç nesiller, Türkiye'nin bu seviyelere nerelerden, hangi kötü politikalardan geçerek geldiğini yeterince bilemiyor olabilir. Bu istikrarsız dönemler, milletimizin sırtına vurduğu yükler hatırdan çıkmış da olabilir. Bizlere düşen öncelikle bunları hatırlamak ve çevremizdekilere hatırlatmaktadır. Teşkilatımızdaki her üyemizden, AK Parti'ye gönül vermiş herkesten, Sayın Başbakanımızı seven her yürekten, bu hassas dönemde azami destek ve katılım bekliyoruz. 2011 seçimleri sadece bizim için değil, muhalefet partileri için de çok ciddi bir sınav niteliğinde olacaktır. Ama muhalefet liderleri, siyaset üretmek yerine, çamur atma, iftira atma ve kara çalma taktikleriyle giderek hırçınlaşıyorlar. Üslupları maalesef çok aşağı seviyelere düştü. Üstelik iftira dolu iddialarını ortaya saçıp, ardını da getirmiyorlar, çünkü ortada ardını getirebilecekleri, belgelerle, delillerle destekleyebilecekleri, elle tutulur hiçbir şeyleri de yok.''