Aydın merkezde bulunan 22 mahalle başkan ve temsilcileri ile sandık görevlilerine yönelik ilk toplantı gerçekleştirildi. Partililerin yoğun ilgisi nedeniyle, toplantının düzenlendiği salon dar geldi.
Aydın Adnan menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir parkta düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Akşam saat 19.00"da başlayan toplantı geç saatlere kadar devam ederken, toplantının basına açık olan kısmında partililer birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Toplantı ile ilgili açıklama yapan AK parti Aydın merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, henüz Aydın Belediye Başkan adayları açıklanmamış olsa da çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek Aydın"da seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Aslan toplantının amacı ile ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti olarak aday adaylarımız seçim çalışmalarına aylar öncesinden başladı. 29 Mart"a da sayılı günler kaldı. Bu kapsamda Merkez ilçede bulunan 22 mahalle başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı düzenledik. Sadece telefon zinciri ile düzenlediğimiz toplantıya bu kadar yoğun bir katılım olması bizleri mutlu etti. Eğitim programlarımız kapsamında, mahalle başkanları ve sandık görevlilerine değişik konularda bilgilendirmeler yapılacak” dedi.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.