Harika seks, harika kokular demek. Güzel bir duş jeli parfümden çok daha etkilidir. Çünkü duş vücudunuzun her yerinden baştan çıkarıcı kokular yükselmesini sağlar. Kırmızı meyveler, vanilya, tarçın aromalı kokuları özellikle tavsiye ediyoruz.

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer, biliyorsunuz değil mi? Onun için nefis yemekler hazırlayın. Afrodizyak etkili yemek tarifleri öğrenin. Belki servisi de seksi bir garson kostümüyle yaparsınız, yaratıcılığınızı kullanın. Romantik bir gece müziğin etkisi asla yadsınamaz. Romantik ve ağır ritmli şarkılar seçin. İşte bir ipucu: Şarkıların ritmi seksin ritmine benzesin. Onunla bu müzikte dans edin. Özellikle sizin çalabildiğiniz bir enstrüman varsa karşı konulmaz bir etki yaratırsınız.

Mum ışığı romantiktir ve tüm kusurları gizler. Gölgeli bir ortam yarattığından sadece görmek istediklerinizi görürsünüz. Kendi kokunuza yakın aromalardaki mumları tercih edin.
İşte gecenin yıldızı! Tek parça iç çamaşırları kadınsı çizginin önemli imgelerinden, bu büyük şansı kullanın! Onun sevdiği bir rengi tercih edin. Çok parçalı fakat çıkarması kompleks olmayan çamaşırlar giyin. Hem sizi soyarken heyecanlanmalı, hem de hevesini kaçıracak kopça ya da düğmelerle uğraşmak zorunda kalmamalı.

Soyunduktan sonra ona dokunmanın en erotik yolu masaj yapmaktır. Ya da onun size masaj yapmasını isteyebilirsiniz. Bu partnerinizin seks dışında vücudunuza en hakim olduğu andır ve etkisi inanılmazdır. Seksi bir yatağı da unutmamak gerekiyor. Saten ve ipek karşı konulamaz bir çekiciliğe sahiptir. İddialı renkler seçin. Ütülü çarşaflarda yatmanın keyfini hiçbir şeyde yaşayamazsınız.