Cim Bom'un şifrelerini çözen Broos, artık Aslan avı için sahaya süreceği ilk 11'i belirlemeye çalışıyor. As takıma aday bolluğu yaşanıyor.

Trabzonspor için çok kritik bir değer taşıyan Galatasaray sınavı, teknik direktör Hugo Broos"un da ilk "büyük" maçı... Mağlubiyet halinde görevi bırakma gibi bir düşüncesi olmadığını önceki gün yaptığı basın toplantısında net ifadelerle ortaya koyan Belçikalı"nın galibiyette kredisinin hayli yükseleceği de bilinen bir gerçek. İşte tüm bunlar tecrübeli hocanın çok titiz bir çalışma yürütmesinde başrol oynayan etkenlerin başında geliyor. Zorlu müsabaka için zaman daralırken, Broos"un rakip Galatasaray"ın şifrelerini büyük ölçüde çözdüğü öğrenildi. İlk 11"i konusunda net ip uçları vermese de Fırtına"nın teknik patronunun stratejisi şekilleniyor.

Sistem belirsizliği
Sahaya deneyimli bir kadro sürmesine kesin gözüyle bakılan Broos"un en büyük kararsızlığı ise sistemde... Belçikalı, iki sistem arasında gidip geliyor. Milli takımdan dönecek Gökhan Ünal"ın formunu da yakından görmek için bekleyen Hugo Broos 4-5-1 mi, 4-4-2 mi oynayacağına bundan sonra karar verecek. Eğer Gökhan"dan beklediği tepkiyi alamazsa Umut tek forvet sahaya çıkacak, arkasında Alanzinho"nun da aralarında bulunacağı güçlü bir orta saha bulunacak. Yarından itibaren tamamen taktik provalara ağırlık verecek Trabzonspor"da kapılar da kapanacak./fanatik