Yeni Akit yazarı stüdyoyu birbirine kattı, Ece Üner'i çıldırttı. Reklam dönüşü ise yerinde yeller esiyordu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
Habertürk ekranlarında Ece Üner'in modere ettiği Akşam Raporu'nda ortalık fena karıştı. Yeni Akit yazarı Serdar Arseven hem Üner'i hem programın diğer konuklarını çileden çıkardı. Reklam arasının dönüşünde ise Arseven stüdyoda yoktu.

İçki yasaklarıyla derinleşen 'yaşam tarzına müdahale mi var?' tartışmasını gündemine alan Akşam Raporu'na İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Cumhuriyet yazar Ali Sirmen, Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay ve Yeni Akit yazarı Serdar Arseven konuk oldu.

KABA-SABA TARTIŞMA

Programa damgasını vuran kavga Arseven ile Kocasakal arasındaki atışmayla alevlendi. Ümit Kocasakal'a defalarca ve ısrarla 'Kabasakal' diyen Akit yazarı, Ali Sirmen'le de sert bir polemiğe girince bir anda ortalık karıştı. Hakaret düzeyinde suçlamaların yapıldığı tartışmaya moderatörün müdahalesi gelince gerilim iyice tırmandı.

REKLAM ARASINDA KOVULDU MU?

Serdar Arseven, programdaki diğer konukların konuşmasına izin vermeyip susmak bilmeyince Ece Üner'le de karşı karşıya geldi. Üner'in ısrarlı uyarılarına rağmen susmayan Arseven, Kocasakal ve Sirmen'i suçlamaya devam etti. Oldukça sinirlendiği gözlenen Üner ise Arseven'i susturamayınca hemen reklam arasında gitti.

Daha da ilginci reklam dönüşü Yeni Akit yazarının stüdyodaki yerinde olmayışıydı. Arseven, Ece Üner'in hışmına mı uğradı kendisi mi yayını terk etti bilinmiyor.