Akıllı Su sayaçları başta Fevzi Paşa Mahallesi Belediye Şubesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan Pehlivanoğlu, Carrefour ve Migros mağazalarında hizmete sunulacak.
Geçtiğimiz yıl Didim Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Akıllı Su sayacı sisteminde belediye yönetimi halkın su sayaç cihazına daha kolay ulaşabilmeleri için Büyük Alış veriş merkezleriyle anlaşarak su cihazlarını alış veriş merkezlerinde koyduracak.
Konuyla ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu “Geçtiğimiz yıl bu uygulama ilçemizde başladı. İlk etapta belediyemizde bu hizmet veriliyordu, halkın bu hizmete daha kolay ulaşması amacıyla büyük alış veriş merkezleriyle görüşerek anlaştık. İlk etapta Belediyemizin Fevzi Paşa Şubesi, Pehlivanoğlu, Carrefour ve Migros mağazalarına bu cihazlar konulacak. 10-15 gün içinde bu hizmeti sunmaya başlayacağız. Herkes mağazaların açık olduğu saatlerde gidip suyunu yükleyebilecek. Bu sistem hem belediyemiz hem de halkımız açısından güzel oldu. Yaptığımız örnek çalışmalarla halkımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz. Su Sayacı konusunda da yaptığımız bu hizmetin diğer yerlere de örnek olacağını düşünüyorum” dedi. 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!