Son bir haftada Teomanpaşa Mahallesi'ndeki bazı kadınlar, apartmanlarına sayaç kontrolü yapacağını söyleyerek giren bir gencin saldırısına ve cinsel tacizine uğradıkları yönünde polise ihbarda bulundu.

Polis, girdiği apartmanlardaki kadınları cam kırığıyla tehdit eden, elle cinsel tacizde bulunan ve bu sırada şiddet kullanan zanlının aynı kişi olduğunu tespit etti.

Bu kişinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatılırken, zanlının bugün de aynı mahalledeki 3 kadına saldırıda ve tacizde bulunarak kaçtığı belirlendi.

Mahalleyi ve çevresini çembere alan polis, verilen eşkal üzerine yapılan araştırma sonucu zanlı S.K'yi (20), Teomanpaşa Mahallesi yakınındaki Yeşilırmak Mahallesi'nde yapılan takiple yakaladı.

Antalya'da ailesiyle yaşadığı ve evinin yakınındaki Teomanpaşa Mahallesi'ndeki apartmanlara girdiği belirlenen S.K'nin, 12 yaşındaki bir kız çocuğunu da taciz ettiği öne sürüldü.

Polisin soruşturması sonucu 11 kişinin S.K'nin tacizine ve saldırısına maruz kaldığı anlaşıldı. Mağdurların bir kısmı, Sanayi Polis Merkezi'ne gelerek zanlıyı tespit etti.

MAĞDUR VE AİLESİ SALDIRMAYA ÇALIŞTI

Zanlının taciz etmeye çalışırken tokat attığı öne sürülen B.Z. adlı kadın da polis merkezinde S.K'yi teşhis etti.

Gazetecilere açıklama yapan B.Z, son günlerde mahallede görülen zanlının sayaçları kontrol edeceğini söyleyerek apartmanlara girdiğini, kadın ve kız çocuklarına saldırdığını söyledi.

Kendisine de saldıran zanlının bağırması üzerine kaçtığını anlatan B.Z, S.K'nin cezalandırılmasını istedi.

Sağlık kontrolünden geçirilen S.K. güvenlik önlemleri altında polis merkezine getirilirken, saldırıya maruz kalan B.Z, eşi H.Z. ile zanlıya taş atarak saldırmaya çalıştı.

Çiftin saldırısı, polislerin çabasıyla önlendi. Taciz iddialarıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi./milliyet