Sergiye Jandarma Karakol Komutanı Osman Akyumuk, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Çine Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve belde sakinleri katıldı.

Geçen sene sadece Fotoğraf Sergisi olarak gerçekleştirilen etkinliğin kapsamı bu sene daha da genişletildi. Fotoğrafçılık Kulübü, Resim Kursu, Teknoloji ve Tasarım ile Fen ve Teknoloji dersi öğrencilerinin çalışmalarıyla hazırlanan serginin açılışında Mümtaz Avcı, Akçaova İlköğretim Okulunun son yıllarda bu tür etkinlikleri daha sık düzenlediğinin altını çizdi.

Sergide ayrıca Akçaova İlköğretim Okulunun yayını olan Teneffüs dergisinin de ikinci sayısının tanıtımı yapıldı. Dergiyi alanlara derginin kitap ayracı da hediye olarak veriliyor. Derginin kitap ayracının çok beğenilmesi üzerine okul müdürü Ercan Kızılarslan “Gelecek sayılarda da okuyuculara küçük sürprizlerimiz olacak.” dedi.

Okul müdür yardımcısı Deniz Zengin de serginin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti. Sergi; branş öğretmenleri Okan Aksoy, Murat Kiraz ve Özgül Düzgün Hantik’in katkılarıyla hazırlandı. Ayrıca Serap Kaplan Kara, Huriye Karademir, diğer öğretmenler ve öğrencilerin de büyük katkısı oldu.

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

dsc02927.jpg

dsc02951.jpg