Aydın'da yılın hekimi seçilen Aydın Devlet Hastanesi Nöroloji Hekimi Uzman Dr. Adnan Akçam, ödülünü Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'tan aldı.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve personelleri tarafından Aydın'da yılın hekimi seçilen, ancak İstanbul Pendik Green Park Otel'de ''14 Mart Tıp Bayramı'' dolayısıyla düzenlenen ''Yılın Doktoru'' ödül törenine rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Aydın Devlet Hastanesi Nöroloji Hekimi Uzman Dr. Adnan Akçam için Aydın Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi.
Törende konuşan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Uzman Dr. Adnan Akçam'a bugüne kadar sağlık alanında verdiği güzel hizmetlerden ötürü teşekkür ettiğini belirterek, şöyle dedi:
''Aydın'da bin 700 civarında hekim arkadaşımız var. Bunların içinde de Adnan hocamızı örnek alarak şevkle, heyecanla, aşkla çalışan muhakkak ki vardır. Var olduğunu da biliyoruz. Onlara da teşekkür ediyoruz. Ama ödül bir kişiye veriliyor. Bu nedenle Adnan hocama hem kendi kişisel yaşamında, hem meslek hayatında gösterdiği üstün başarılardan ötürü, hem de mesleğinde özverili çalışmalarını sürdürmesi nedeniyle bu ödülü takdim ediyoruz.''
Vali Coş, Akçam'a ödülünü verdi.