Akbük Belediyesi, Didim Kaymakamlığı ve Akbük Mahalle Muhtarlarının çalışmaları sonucunda yardıma muhtaç kişilere yönelik olarak Ramazan ayında sürdürdüğü yardımlarını bu yılda gerçekleştirdi. İlk etapta 60 aileye gıda yardımında bulunulurken, Bayram öncesinde de yardımlarının devam edeceği öğrenildi.

Yardımlarla ilgili bilgiler veren Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı “Her yıl dağıttığımız ramazan paketleri ailelere bir nebzede olsa katkı sağlamaktadır. İmkânlarımız ölçüsünde yapılan bu yardımların hangi ailelere gönderileceği, Didim Kaymakamlığımız ve Akbük Mahalle Muhtarlarımızın belirlemiş olduğu listelere göre gönderilmekte. Çok daha fazlasını halkımıza dağıtmak, onların ramazan sofralarına katkıda bulunmak isteriz elbette, fakat imkânlarımız ölçüsünde yapılabilmektedir. Bundan böylede yine bu yardımlarımızı devam ettirmek dileğindeyiz. Ben bu vesile ile Tüm İslam âleminin ve sevgili Akbüklü vatandaşlarımızın Mübarek ramazanlarını kutluyor, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.”diye konuştu.

60 aileye ulaştırılan İlk grup gıda maddesi paketinin ikinci grup dağıtımının, Ramazan Bayramı öncesinde yapılacağı bildirildi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png