Didim’e bağlı Akbük Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma etkinliğinde bir konser düzenledi. Akbük Tören Alanında yapılan konsere katılımın yoğun olduğu görüldü. Grup Eflatunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla eğlenen Akbüklülerin bayramını kutlayan Belediye Başkan Sandalcı, konuklarına şeker ve kolonya ikram etti.

Bayramlaşma etkinliği dolayısıyla düzenlenen konser öncesinde beldede bu yıl 2.si düzenlen ve gelenek haline gelen “ En güzel Bahçe” yarışmasında dereceye giren bahçe sahiplerine ödülleri verildi.

ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyelerinden Araştırma Görevlisi Dr. Tendi Hilal Göktuğ, Araştırma Görevlisi Birsen Keskin Atak ve Akbük Belediyesi Peyzaj Mimarı Onur Gümüşer tarafından tek tek gezilerek değerlendirilen ve derecelendirilen Bahçelerden En Güzel Bahçe 1.liğini Şeker Sitesinden Neşe Kılıç alarak Bahçe Salıncağı ile ödüllendirildi. Yarışmanın 2.liğini Bankacılar Özyurt Sitesinden Saadet Noyan aldı. Ödülü Hamak oldu. 3.lüğü ise Boğaziçi sitesinden Nalan Gürbüz aldı. Bahçe Bankı ile ödüllendirildi. Yarışmaya katılan Tüm katılımcılara, yarışmaya katılımlarından dolayı plaket verilerek ödüllendirildiler.

Ödülleri ve Plaketleri veren Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı “ Bu yıl 2.si düzenlenerek gelenek haline getirilen “ En Güzel Bahçe “ yarışmasında ödül alan Akbüklülerimizi ve bu yarışmaya katılan Tüm Yarışmacılarımızı verdikleri emeklerinden dolayı kutluyorum. Jüri Heyetimiz ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj bölümü öğretim üyelerince değerlendirilerek derecelendirilmiştir. Dereceye giren katılımcılarımızın hepsini plaketle ödüllendirmek istedim. Çünkü her biri emek harcamış ve gayret göstermiştir. Amacımız daha güzel bir çevre ve yaşam alanları yaratmak olan yarışmamız, her geçen yıl daha da iyiye giderek ilgide katılımda artmaktadır. Tüm Halkımızın, tüm dünya Müslümanlarının Ramazan Bayramlarını samimi duygularımla kutluyor hepinize sağlık ve esenlikler diliyorum. Allah birçok bayramlarda böyle coşku ve sevgiyle bayramlaşmayı nasip etsin.” diyerek halkın Ramazan bayramlarını kutladı.

Yaklaşık 1 saat süren konserde Akbüklüler Grup Eflatun’un söylediği parçalarla unutulmaz bir gece geçirdi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png