Konya Şeker’in hızlı büyümesinden ve ülke ekonomisine kazandırdığı yatırımlardan dolayı Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’u kutladıklarını söyleyen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Bu büyük firmamızla finansal ve ticari anlamda işbirliği fırsatlarını değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk ise Akbank’ın bankacılık faaliyetlerini yakından bildiklerini ancak, tarım kesiminin bankacılık hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını ve bu konuda çok büyük bir fırsatın varlığını gördüklerini ifade ederek, “Tarımsal faaliyet artık modernleşmiştir. Üreticilerimiz de bu modernleşmeden nasibini almış kişilerdir. Onlara yardımcı olacak konulara bankanızın eğilmesi hem üreticilerin modern tarıma yönelmelerini hızlandıracak, hem de tarıma ciddi anlamda katkı verecektir” diye konuştu.

Pankobirlik Genel Başkanı Konuk, Konya Şeker olarak tüm finans kuruluşlarıyla görüşmelerinin olduğunu, Akbank’la da zaman zaman ticari ve finansal anlamda çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmalarının olacağını söyledi.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ile birlikte Akbank Kobi ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota, Ticari Bankacılık Bölüm Başkanı Mehmet Tuğal, Aklease Genel Müdürü Tuncer Mutlucan, İç Anadolu Bölge Müdürü Kadir Keskin ve Konya Ticari Şube Müdürü Aykut Takımcı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’la yapılan görüşmede hazır bulunurken, AB Holding CEO’su Hamdi Bağcı da görüşmeye eşlik etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_3834.jpg