AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öğüş ve Gültekin Kılınç 12 Haziran Genel Seçimi sonrası parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde AK Parti’ye verilen destek için teşekkür eden AK Parti’li vekiller, seçim çalışmalarının ardından görüş alışverişinde bulunarak, sorunları yerinde dinliyor.
Ziyarette konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti’nin seçimlerden başarılı bir sonuç elde ettiğine dikkat çekerek, “Siyasette alınan sonucu kafi görmek doğru değil. Biz sonucu başarılı buluyoruz ancak kendimiz için yeterli görmüyoruz. Artık bu noktadan sonra yeni hedefler için çalışmalıyız. Aydın Büyükşehir olacak. Büyükşehir olduğumuz zaman ilimiz genelinde ve özellikle merkez ilçede önemli gelişmeler olacak. Önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde çok farklı birer Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim göreceğiz. Bu ilçelerimizin çok farklı şekilde büyüdüğünü ve sağlıklı bir yapıya kavuştuğuna şahit olacağız. Aydınımız ve ilçelerimiz büyükşehir sayesinde sağlık, eğitim, turizm, tarım ve sanayi olarak dengeli bir şekilde büyümeye başlayacak” dedi.
AK Parti’nin 12 Haziran’da elde ettiği sonucun Türkiye demokrasi tarihine geçtiğini ifade eden Gültekin Kılınç da, bu nedenle sivil toplun örgütlerine teşekkür etmek istediklerini söyledi. İş dünyasının içerisinden gelen birisi olarak sorunları çok iyi bildiğini beyan eden Kılınç, “ Vatandaşımız bizi hizmet etmek için bu göreve layık gördü. Bizde bize verilen bu emaneti en iyi şekilde taşıyarak Aydın ve Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet edeceğiz. İş dünyasının içerisinden geldiğim için sorunları iyi biliyorum. Daha önce oda ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hazırladığımız sorunlar dosyasını bizzat ben hükümete iletmiştim. Şimdi bu sorunları iyi bildiğim için çözüm üretmekte çok kolay olacak” diye konuştu.
Mazbatalarını almalarının ardından planladıkları teşekkür ziyaretlerine başladıklarını kaydeden Semiha Öğüş ise, şunları söyledi: “Bu gayretlere halkımızda teveccüh gösterdi ve gayretlerimize olumlu cevap verdi. Bizde bu güvene layık olmaya çalışacağız ve gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Bunun içinde 2023 vizyonunu gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Bunun da halkımız tarafından onaylanması bizi mutlu ediyor”