Mazbatalarını almalarının ardından 12 Haziran seçimlerinde kendilerine destek veren partili teşkilatlarına teşekkür etme kararı alan AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öğüş ve Gültekin Kılınç ziyaret programlarına AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı’ndan başladı. AK Parti’li vekiller merkez ilçe teşkilatında AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti SKM Başkanı Cengiz Altıntaş ve partiler tarafından karşılandı.
AK Parti’nin 12 Haziran’da elde ettiği sonucun Türkiye demokrasi tarihine geçtiğini ifade eden Gültekin Kılınç, bu nedenle parti teşkilatlarına teşekkür etmek istediklerini söyledi. İş dünyasının içerisinden gelen birisi olarak sorunları çok iyi bildiğini beyan eden Kılınç, şunları söyledi: “AK Parti olarak başarılı bir seçim sürecinin ardından Aydın’da 3 milletvekili çıkardık. Vatandaşımız bizi hizmet etmek için bu göreve layık gördü. Bizde bize verilen bu emaneti en iyi şekilde taşıyarak Aydın ve Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet edeceğiz. İş dünyasının içerisinden geldiğim için sorunları iyi biliyorum. Daha önce oda, borsa ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hazırladığımız sorunlar dosyasını bizzat ben hükümete iletmiştim. Şimdi bu sorunları iyi bildiğim için çözüm üretmekte çok kolay olacak” dedi.
Mazbatalarını almalarının ardından planladıkları teşekkür ziyaretlerine Merkez İlçe Teşkilatı’ndan başlattıklarını kaydeden Semiha Öğüş de, “12 Haziran seçimleri sürecinde bütün parti teşkilatlarımız adeta karınca gibi çalıştılar. Bu gayretlere halkımızda teveccüh gösterdi ve gayretlerimize olumlu cevap verdi. Halkımız AK Parti ve AK kadrolarının politikalarına inandığını ve aynı güven ortamının devam etmesini istediğini gösterdi. Bizde bu güvene layık olmaya çalışacağız ve gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Bunun içinde 2023 vizyonunu gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Bunun da halkımız tarafından onaylanması bizi mutlu ediyor” diye konuştu.