AK Parti Nazilli İlçe binasındaki teşekkür ziyaretine, AK Partili vekillerin yanı sıra İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı İmran Acar, AK Parti Aydın milletvekili adayları Ersin Esenlik ve Hakan Çağlar Erürker ile çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasında AK Partinin Aydınlı vekillerine başarılar dileyen AK Parti Nazilli ilçe Başkanı İmran Acar, ardından sözü İl Başkanı Ömer Özmen’e verdi.

AK Partili Özmen Aydın’da rekor sayıda oy alarak zafer kazandıklarını söyleyerek, partililerine teşekkür etti. AK Partili vekiller ise Aydın’ın sorunlarına çözüm olacaklarını sözünü vererek, partililerinden aldıkları güçle hedeflerinin 2023 olduklarını ifade etti.

mehmet-erdem.jpg

AK PARTİLİ ERDEM: “BİZE DİKDATÖR DİYENLER NEREDE?”

1 Kasım’da demokratik bir ortamda seçim olduğunu söyleyen AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, “Hani bizi diktatörlükle suçlayanlar nerde şimdi? Hem içimizde hem de dışımızda sürekli bu iddialar konuşuldu. İşte Türkiye diktatöryel savrulmalar yaşıyormuş gibi kirli iddialar gündeme geldi. Buyurun size demokratik bir seçim. Hür bir ortamda yapılmış bir seçim. Bu seçimi yalnızca AK Parti kazanmadı. Bu seçimi Türkiye kazandı. Bu seçimi hayırcı tavrıyla uzlaşmayı reddeden Devlet Bahçeli kaybetti. Allah Devlet Bahçeli’ye uzun ömürler versin. 110 yaşına kadar yaşasın. Bu seçimi paralelciler, Siyonistler ve emperyalist güçler kaybetti. Bunlar hep seçimi kaybettikleri üzülüyorlar. Fakat Filistin’de ki o mazlum çocuklar seviniyorlar. Balkanlarda ki soydaşlarımızı seviniyorlar. Dünyanın dört bir yanında ki mağdur ve mazlum müslümanlar seviniyor ve Recep Tayyip Erdoğan diye alkışlıyorlar” dedi.

"DARBECİLERİN ANAYASASINI DEĞİŞTİRELİM”

Anayasa değişikliği ile ilgili de açıklamalarda bulanan Erdem, “12 Eylül 1980 askeri darbesini yapanlar, ondan sonra yeni bir anayasa ortaya çıkardılar. Şuan ki anayasamız 12 Eylül darbecilerinin yaptığı bir anayasadır. Bu anayasa maddeleri değiştirile değiştirile adeta yamalı bohça haline gelmiştir. Anti demokratik maddeler içeren ve şuanda Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vermeyen bir anayasadır. Sivil, çağdaş, demokratik, katılımcı ve çoğulcu yeni bir anayasa yapmamız lazım. Bütün partiler bu konuda özverili çalışmalıdır” diye konuştu.

abdurrahman-oz.jpg

AK PARTİLİ ÖZ: “2019’DA AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALACAĞIZ”

7 Haziran’da AK Partinin kendi öz eleştirisini yaptığını ve bunun sonucunda da 1 Kasım’da zafer kazandığını söyleyen AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz, “Biz 1 Kasım’da 21 milyon oy almış bir partiyiz. Bizden sonra gelen CHP, MHP ve HDP’nin aldığı oy toplamından 1 milyon daha fazla oy aldık. Oran olarak ta biz yüzde 49,5, onlar da yüzde 47. AK Parti hizmet partisidir. AK Parti üretme partisidir. Biz 2019 yılında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını almayı hedefleyen bir partiyiz. Biz 2023, Cumhuriyetin 100. yılına AK Parti hükümeti ile girmek isteyen bir partiyiz. Bu bilinçle çalışacağız” dedi. Fetullah denilen terör örgütüyle mücadele edeceklerini de belirten Öz, Fetullah Gülen için çalışan vatandaşları da bu mücadelesinden vazgeçmesi için uyardı. Öz, “Bizler aynı insanlarız. Bizler aynı camiye giden, aynı inanca sahip olan insanlar olarak bu kardeşlerimizin üzülmesini istemiyoruz. Devletimiz bu uğurda sonuna kadar mücadele edecek. Bu mücadelenizden vazgeçin” diye konuştu. Aydın’a bakanlık konusunda da açıklamalarda bululan Öz, Aydın’a bakan olur diye söz veremem. Fakat biz 3 milletvekili olarak yumruğumuzu bir yere vurursak, bakan kadar güçlü oluruz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ SAVAŞ, “AYDIN’IN ÇÖZÜMÜ OLACAĞIZ”

Aydın’ın sesi olacaklarını söyleyen AK Parti Aydın milletvekili Mustafa Savaş ise , “Aydın’ı ve Nazilli’yi büyük ve güçlü Türkiye’nin içerisinde yerini almasını sağlamak istiyoruz. Aydın’da daha fazla üretim ve istihdam yaparak işsizliğin önüne geçmek istiyoruz. Elbette siyaset kurumunun gereği olarak küçük talepler karşılanacak. Fakat bu ekibin ve teşkilatın derdi Aydın’da üretimi artırmak. Çiftçimizin, esnafımızın, sanayicimizin ve tüccarımızın gelirini artırmayı hedefliyoruz. Bu ekip el birliği ile bu işleri yapacaktır” ifadelerini kullandı.

ak-parti-nazilli.jpg