AK Parti Söke İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada düzenlenen toplantıda partililerle buluşan AK Partili aday Uslu, Türkiye’nin büyük bir değişim yaşadığını ifade ederek “13 yıldan beri AK Parti iktidarında yaşanan gelişmenin mimarları sadece siyasiler değil, aynı zamanda teşkilatçılardır” dedi.

AK Partili Uslu, 7 Haziran günü bir kez daha zafere ulaşacaklarını söyleyerek, “Bu salonda olan ya da olmayan, tüm teşkilatçılarımız AK Parti ailesinin bireyidir. Tüm teşkilatımızdan ve özellikle buradaki bayan kardeşlerimizden çokça gayret göstermelerini istiyorum. Ben inanıyorum ki; 7 Haziran günü yepyeni bir Söke için zafere ulaşacağız. İnşallah bunu tüm duygularımla hissediyor ve siz teşkilatımıza sonuna kadar güveniyorum” dedi.

USLU, SÖKE ZİRAAT ODASI’NDA MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Söke İlçe Başkanlığı’nda toplantının ardından Söke Ziraat Odası binasında Söke mahalle muhtarları ve STK’lar ile bir araya geldi. Söke Ziraat Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Seyit Yıldız ve birçok mahalle muhtarı ve (STK) Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda muhtarların ve STK temsilcilerin sorunlarını tek tek dinleyen AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, önemli sorunların derhal çözüleceğinin sözünü verdi. Toplantının ardından mahalle muhtarları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren AK Partili Uslu, salondan ayrıldı.

Muhtarlar ile birlikte yapılan toplantının ardından mahalle gezilerini de gerçekleştiren Aydın Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu, Kemalpaşa Mahallesi’nde bir vatandaşın evine misafir oldu. Kısa süren keyifli sohbetin ardından Sazlı Mahallesi’nde Abdulmuttalip Parkı’nda vatandaşlarla buluşan Uslu, burada gerçekleştirdiği toplantıda mahallelilerden destek isteyerek Söke gezisini sonlandırdı.

ghjkgy.jpgfyjgh.jpg