Söke’de ilk olarak Söke Sanayisini ziyaret eden Öz, sanayicinin istek ve önerilerini dikkatle dinledi ve ekibine sık sık notlar aldırdı. Öz’ün sanayi esnafıyla yaptığı sıcak ve samimi diyaloglar dikkat çekti. Daha sonra çiftçileri ve pamuk üreticilerini ziyaret eden Ak Partili Öz, onların sorunlarını, talep ve memnuniyetlerini dinledi. Abdurrahman Öz, Söke Ovasının biz Aydınlılara bir lütuf olduğunu, bu verimli ve güzel arazilerin paha biçilemez olduğunu söyledi.

Öz’ün çiftçilerle sohbeti sırasında tarımdan ve hayvancılıktan bahsederken konulara hâkim olması ve tavsiyeleri, çiftçileri şaşırttı. Ekinlerin durumu ve hasat süreciyle ilgili yaptığı yorumlar çiftçilerin beğenisi kazandı. Bu vesileyle Abdurrahman Öz’ün aynı zamanda tarım ve hayvancılıkla uğraştığını öğrenen vatandaşlar “bizim dilimizden konuşan, bizim derdimizi anlayabilecek bir vekil olacağı için çok sevindik” diyerek, duygularını dile getirdi.

Abdurrahman Öz; “Özellikle tarım ve hayvancılık kenti olan Aydın’da, çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan hemşerilerinin sorunlarını kendisi için herkesten çok daha anlaşılır olacağını ve bu sorunları çözüme kavuşturuyor olmaktan bir başka mutluluk duyacağını ifade etti.’’

 ‘’Biz sizi avukat biliyorduk, siz hayvancılığı da bizim kadar iyi biliyorsunuz’’

Söke’de büyükbaş hayvan tesislerini de ziyaret eden Öz, üreticilerden bilgi aldı. Tesislerde yetkililerle fikir alışverişi yapan Öz’e, bir çalışanın ‘’Biz sizi avukat biliyorduk, siz hayvancılığı da bizim kadar iyi biliyorsunuz’’ demesi dikkat çekti. Bunun üzerine Abdurrahman Öz de kendisinin hem büyükbaş hem de küçükbaş besi çiftliğinin olduğunu ve senelerdir bu işi yaptığını belirtti.

Ak Partili ÖZ Kampüste Gençlerle Bir Araya Geldi

Av. Abdurrahman Öz, son olarak Söke’de üniversite kampüsünü de ziyaret ederek üniversite şenliklerini düzenleyen öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerle çok sıcak ve keyifli bir sohbet gerçekleştiren Öz, tüm öğrencilerin kendisini ağabeyleri olarak kabul etmelerini ve her zaman, her sorunlarını çözmede yanlarında olmaktan gurur ve mutluluk duyacağını ifade etti.

vdffws.jpgrdfs.jpg