AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılıç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten ve parti yöneticileriyle birlikte, Aydın Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Kılınç ve beraberindekiler AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail hakkı Dokuzlu, Başkan Yardımcısı Alp Argun, Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

TBMM’nin tatil olması vesilesiyle çalışmalarını Aydın’da sürdüren Gültekin Kılıç, ziyarette yaptığı açıklamada; “Yaz döneminde kendimize bir program oluşturduk, ilimizde ilçelerimizi ve köylerimizi gezerek sorun ve problemleri yerinde dinleyip meclis döneminde de dile getirilen bu problemlerin de takipçisi olacağız. Bu bakımdan bizler için sivil toplum örgütlerinden bilgi alışverişinde bulunmak niyetindeyiz. Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı yaptığım dönemde oda ve borsalarla ortak çalışmalar yapmış oda ve borsaların desteğini yanımızda hissetmiştik. Sivil toplum örgütlerini ben kendi evim gibi görüyorum. Aydın’ın sorunlarını rapor edip iletiyorum.” dedi.

Ticaret odalarının pek çok iş kolundan pek çok temsilciyi barındıran kurumlar olduğunu kaydeden AYTO Başkanı Dokuzlu, “Bizler kanaat önderleriyiz. Fikirleri üreten kişileriz. Buna layık olmak için de değişik projeler üretmek veya uygulamadaki eksiklileri vekillerimize ve ilgili kuruluşlara iletmekle yükümlüyüz” diye konuştu.

Karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde geçen toplantı da ilimizin ve ülkemizin gündemindeki konular değerlendirildi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png