AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli Organize Sanayi bölgesindeki son gelişmeleri de yerinde inceledi. Ziyareti sırasında Gültekin Kılınç’a Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Nazilli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yaşar Barış’tan iletişim ve enerji altyapısının bitme noktasına geldiği bilgisini alan Kılınç, yağmurlar başlamadan yol çalışmasının da tamamlanmasını isteyerek, bu yönde hızlı hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Aydın’ın tarımsal kalkınmanın yanında sanayileşme hamleleriyle de marka kent olma yolunda büyük adımlar attığını belirten Gültekin Kılınç, özellikle jeotermal kaynakların tam kapasite kullanılmaya başlanmasıyla, istihdam sorununun ortadan kalkacağını kaydetti. 


“BİZ BU MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ”
Nazilli Belediyesi tarafından yürütülen Organize Sanayi Bölgesi yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Gültekin Kılınç, işçilerle beraber parke taş döşedi. “Hem masada hem de sahada hizmet için varız” diyen Kılınç, “Eskiden milletvekilleri masa başında vatandaştan kopuk iş yapmaya alışmıştı. Seçmen milletvekilini tayin kapısı olarak görüyordu. Ama AK Parti iktidarıyla bu durum tersine döndü. Popülist politikalar yerine, halka inen ve halkla bütünleşen bir anlayış gelişti. Milletten aldığımız temsil yetkisini yine millet menfaatine kullanıyoruz” şeklinde konuştu.


DOĞALGAZ GELİYOR
Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’nin 44 Parselden oluştuğunu ifade eden Gültekin Kılınç, 2012 yılında 10 fabrikanın üretime geçeceğini söyledi. Kılınç, yaklaşık 3 ay sonra Aydın bölgesinde doğalgaz kullanımına Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’nden başlanacağı müjdesini verdi.