Sümer Park rekreasyon alanında bulunan Lara restaurantta düzenlenen kahvaltıya AK Parti Milletvekili A.Gültekin Kılınç,İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvve Erim,Teşkilat başkanı İsmail Serinkan,Kadın kolları başkanı Ayşin Hittet,gençlik kolları başkanı Erhan Yenikuyu ve kadın kolları üyeleri katıldı.
Kadın kolları olarak milletvekili Kılınç’ı Ankara’ya gururla uğurlayacaklarını belirten kadın kolları başkanı Ayşin Hittet;”Kadın kolları olarak partimiz için elimizden geleni yaptık.Ankara’ya vekilimizi göndermenin gururunu yaşıyoruz.Allah vekilimizin yolunu açık etsin”dedi.
Bu zorlu süreçte kendisine destek olan kadın kollarına teşekkür eden Gültekin Kılınç;”Kadın kollarımız gerçekten bu zorlu süreçte günün 24 saati ayaktaydı. Bu gönüllülük esasına göre yapılan bir çalışma ama siz sanki kendinizi zorunluymuş gibi bu memleketin geleceğinin şekillenmesi açısından emek harcadınız.Gündüz işinize gittiniz, gece yarılarına kadar partimizin başarısı için gayret gösterdiniz. Biz o yüzden gerçekten size şükran borçluyuz. Çok çalıştık gerçekten hep beraber koşturduk, alın teri döktük emek ortaya koyduk. Cenabı hakka şükürler olsun ki alın terimizin ve emeğimizin karşılığını bize verdi. Kim alın teri dökerse kim emek harcarsa kim çalışırsa çalıştığının karşılığı vardır. Bu kahvaltıyı düzenleyen Nazilli Kadın Kolları başkanına ve yöneticilerine tüm çalışanlarına hem şükranlarımı sunuyorum, hem de tebrik ediyorum”dedi.

20110622ay436775_01.jpg