Huzurevi sakinlerine çiçek veren ve bir süre sohbet eden AK Gençler, sizlerin birer evladı olduğumuzu unutmayın diyerek duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

“YAŞLILARI ANLAMAYA ÇALIŞMALIYIZ”
Ziyaret sırasında yaşlılarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen ve gençlik kolları üyeleri yanlarında getirdikleri çiçekleri huzurevinde kalan yaşlı bayanlara armağan etti. Gençlik Kolları Başkanı Birken Şen yaptığı açıklamada, “Yaşlılarımızın hayatları boyunca edindikleri tecrübeler, bizler için önemli referanslardır” dedi. Yaşlıların, kültürel ve sosyal değerlerin yaşatılmasında çok önemli işlevleri olduğunu hatırlatan Şen, “Her zaman onların bilgi, deneyimlerinden faydalanmamız gerekiyor. Her insanın yaşlanacağının bilinci ile yaşlılarımızı anlamaya çalışmalı ve yanlarında olduklarımızı hissettirmeliyiz. Yaşlılarımıza göstereceğimiz sevgi ve saygı, yaşama güvenle bakmamızı sağlar. Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından huzurevindeki yaşlılar hakkında bir süre bilgi alan Şen ve AK Partili gençler, yaşlılara karanfil vererek, ederek çeşitli ikramlarda bulundular. AK Gençlerin ziyaretinde Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler ve AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg