Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendiren Mehmet Erdem, “Milletin içinden olan hayatı boyunca milletiyle birlikte yürümüş, milletine hizmet etmiş bir kişiyi, milletin her seçimde takdirini kazanmış büyük bir siyaset ve devlet adamını AK Parti olarak milletimizle yaptığımız istişare sonucu halkın ilk defa seçeceği cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdik. Milletin Adamı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı adayımız olarak milletin huzuruna getirdik. Çocukluğundan, gençliğinden beri siyasetin içinde olan birisinin, her seçimde başarı üstüne başarı katarak siyasette yol alan başarılı bir siyaset adamının cumhurbaşkanlığı koltuğuna halk tarafından oturtulması çok anlamlı olacak. Hizmet akışının daha da seri, daha da hızlı olacağı inancı içerisindeyiz. Milletimiz ilk turda Sayın Genel Başkanımızı, bugün itibariyle Başbakanımızı o koltuğa oturtacak diye inanıyoruz. Önemli olan milletin geleceğidir. Milletin geleceğini güçlü şekilde bu günlere son 12 yıldır taşıyan AK Parti, bugünden sonra çok daha güçlü şekilde taşıyacaktır. AK Parti'nin geleceği 10 Ağustos'tan sonra çok daha güçlü olacaktır” diye konuştu.

“Türkiye için yeni bir dönem başlıyor” diyen Erdem, “Cumhurbaşkanının doğrudan doğruya halkoyuyla seçilmesi devrim niteliğinde bir adımdır. 2014 yılının Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye siyasi tarihi için bir dönüm noktasını oluşturacaktır. Türkiye daha sağlam bir demokrasiye doğru geçecektir. Sayın Başbakanımızın, Cumhurbaşkanı olması ile onun liderliğinde Türkiye çok daha aktif bir siyasi atmosferin içine girecek. Türkiye 2023 hedeflerine çok daha emin ve hızlı adımlarla yürüyecektir.
Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması sadece ülkemiz için değil tüm İslam alemi açısından da önemlidir. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı dönemi çok farklı olacaktır. Ortaya çıkacak olan toplumsal sinerji ülkemizi çok daha güzel yarınlara taşıyacaktır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı aziz milletimize ve ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!